Internet

Gratis körjournal direkt i mobilen

Papper, bokföring, körjournaler, detta är något som låter så otroligt tråkigt, krångligt och tidskrävande i mångas öron och därför är det också något som man ofta skjuter på till sista stund eller kanske helt enkelt gör viktiga missar då man inte har orken och tiden att alltid anteckna som man ska göra. Därför är det perfekt att tekniken utvecklas med oss människor för oss människor så att vi i vårt dagliga liv ska kunna få en smidigare och enklare process när det kommer till det mesta. Just körjournaler är något som används i otroligt många branscher men även i privatlivet och därför är det perfekt att ni kan få er körjournal utan kostnad direkt på datorn eller i mobilen via en app så att ni aldrig behöver sitta med mängder av kvitton, papper och anteckningar i en hemsk röra som ska redas ut till morgondagen exempelvis. 

Fyll i direkt och få körjournalen levererad

Att vi har mobilen som en förlängning av handen är idag nästan en given sanning, därför är det allra smartaste att ha de viktigaste sakerna vi behöver direkt i mobilen för att vi snabbt och enkelt ska kunna sammanställa just körjournaler. Därför har man utvecklat en app och ett program för Mac och PC där man enkelt ska kunna skriva in anteckningar direkt efter körd rutt eller så fort man kommer på det för att man sedan ska få komplett körjournal levererad som t.ex. excelfil om det är det man önskar vilket är det allra vanligaste alternativet.

Så oavsett om du som anställd, privatperson eller VD för ett företag ofta behöver kunna redovisa körjournaler så ska ni verkligen använda er av denna kostnadsfria tjänst för att kunna lägga er tid på annat så som ert faktiska jobb eller familj och vänner- det som faktiskt är roligt och givande istället för att sitta med journaler sent på kvällen i panik.